Змінимо разом
   столицю на краще!

Ліки від гіпертонії подешевшають на 70%

Вівторок, 22 вересня 2015, 20:00
Ліки від гіпертонії подешевшають на 70%

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, Віталій Кличко анонсував соціальний проект в аптеках КП “Фармація” для допомоги киянам, страждаючим серцево-судинними захворюваннями

З сьогоднішнього дня в аптеках КП “Фармація” жителі столиці, які потребують соціального захисту та мають серцево-судинні захворювання, зможуть придбати по карті киянина ліки за доступними цінами.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації соціального проекту “Допоможемо хворим на гіпертонію”, введеного в аптеках КП “Фармація”.

“Ми зараз перебуваємо в аптеці КП” Фармація “. Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, ми, руйнуючи корупційні схеми, знаходимо кошти для підтримки соціально незахищених верств населення, щоб надати допомогу киянам, особливо в галузі охорони здоров’я. Сотні тисяч киян сьогодні страждають серцево судинними захворюваннями, і ми знайшли можливість зробити соціальні ціни на 10 найменувань ліків першої необхідності, знижки на деякі ліки досягають 70% “, - зазначив Віталій Кличко.

У першу чергу будуть відпускати за спеціальними цінами 10 найменувань найбільш вживаних лікарських засобів вітчизняних заводів-виробників, зокрема Бісопрол, Каптопрес, Каптоприл. Наприклад, якщо 20 таблеток БІСОПРОЛ сьогодні в аптеках Києва в середньому коштує 24,5 грн, то в “Фармація” тепер по карті киянина пільговики можуть його придбати за 9,85 грн.

“Здоров’я киян - це пріоритет для нас. Раніше” Фармація “була збитковою. Ми погасили всю заборгованість, підприємство вийшло в прибуток і сьогодні може покривати витрати, пов’язані з соціальним напрямком”, - зазначив Віталій Кличко.

Надалі планується розширення переліку ліків, які кияни пільгових категорій зможуть придбати за спеціальними цінами.

Як повідомлялось раніше, киянина обурило обслуговування російською мовою.

Нагадаємо, як заощадити на ліках у столиці.

Джерело: “Обозреватель”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

11 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати