Змінимо разом
   столицю на краще!

Заощаджуємо на ліках у столиці

Четвер, 30 квітня 2015, 11:36
Заощаджуємо на ліках у столиці

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, споживачам не варто чекати зниження вартості фармацевтичної продукції. У реаліях сьогодення експерт радить киянам звертати увагу в аптеках на вітчизняних виробників ліків і не піддаватися на рекламні хитрощі відомих торгових марок.

Отже, вимагайте в аптеках аналог дорогих зарубіжних ліків – 70% вітчизняних препаратів з лишком покривають імпортний асортимент. З завищеною ціною на імпорт боротися можна тільки так.

Також киянам варто звернути увагу на препарати аптечного виробництва. У столиці працює 48 аптек, де можна замовити мікстури за індивідуальним рецептом. Тільки за минулий рік було виготовлено майже мільйон таких препаратів. За словами експертів, попит на ліки, виготовлені в умовах аптеки, істотно зріс за останній час. І це не дивно. Адже 70% готових форм можна замінити ліками приготованими екстемпоро. Крім того, це індивідуальна медицина, яка у 20 разів дешевше. Ще одна перевага – стовідсоткове виключення підробки. Також у порошках аптечного виробництва немає додаткових хімічних складових, таких як барвники, згущувачі, ароматизатори.

До слова, за кордоном уже давно оцінили переваги індивідуального підходу у виготовленні ліків, лікуватися такими препаратами престижно. А аптека не отримує ліцензію, поки не доведе, що вміє екстемпороально виробляти ліки.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати