Змінимо разом
   столицю на краще!

Віталій Кличко призупинив скандальне будівництво на проспекті 40-річчя Жовтня

Четвер, 13 серпня 2015, 07:00
Віталій Кличко призупинив скандальне будівництво на проспекті 40-річчя Жовтня

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, відучора будівництво на 40-річчя Жовтня призупинене Київським міським головою Віталієм Кличко.

Він зустрівся з ініціативною групою мешканців будинків, що знаходяться поряд із скандальною забудовою, заступником голови КМДА, Павлом Рябікіним, начальником київської міліції Олександром Терещуком.

Міський голова наголосив, що всі спірні ситуації повинні вирішуватися виключно мирним і законним шляхом. Крім того, Віталій Кличко закликав не перекривати вулиці, а звертатися безпосередньо до депутатів Київради та столичної влади. «Ми повинні вирішувати питання виключно правовим шляхом. Я готовий зустрічатися і спілкуватися, щоб не допустити конфліктної ситуації», – наголосив голова КМДА.

Віталій Кличко доручив Олександру Терещуку оперативно та прозоро провести розслідування побиття мешканців та журналістів на місці забудови у Голосіївському районі та притягнути винних до відповідальності. «Міліція має навести порядок та притягнути до відповідальності винних у застосуванні сили. Мені показували фото побитих людей, і завдання міліції – виявити і покарати винних у цьому злочині», – зазначив мер.

Під час зустрічі сторони домовилися, що будівництво буде зупинене до розв’язання конфліктної ситуації. «Тільки після того, як буде знайдений компроміс та захищені інтереси громади, можна буде говорити про якесь будівництво. Цей конфлікт ми можемо вирішити тільки за столом переговорів», - підкреслив Віталій Кличко.

Крім того, учасники домовилися найближчими днями провести ще одну зустріч, де забудовник має надати усі дозвільні документи.

Як повідомлялось раніше, на Голосіївському проспекті сталась масова бійка зі стріляниною(ВІДЕО).

Голова Громадської ради при Голосіївській райдержадміністрації, ГО “Перспективи Києва” Руслан Гаджимурадов зустрічався з ініціативною групою мешканців перед тим, як ситуація радикалізувалась.Пропонуємо переглянути: Руслан Гаджимурадов: «Конфлікт на Деміївці треба вирішити у правовому полі».

ГО “Перспективи Києва” проаналізувала ситуацію і знайшла три версії того, що спровокувало на Голосіївській «Смерч», бійки та стрілянину. Раніше ГО “Перспективи Києва” шукала варіанти мирного вирішення конфлікту.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

20 березня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати

Київ у об'єктиві