Змінимо разом
   столицю на краще!

На Голосіївському проспекті сталась масова бійка зі стріляниною(ВІДЕО)

П’ятниця, 7 серпня 2015, 09:20
На Голосіївському проспекті сталась масова бійка зі стріляниною(ВІДЕО)

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, між активістами та охороною будмайданчика сталася масова бійка.

У Києві на Голосіївському проспекті, 46 (біля Голосіївської РДА) сталася масова бійка зі стріляниною між “тітушками” (охороною будмайданчика) та мешканцями будинків, яким на допомогу прибули громадські активісти. Про це на своїй сторінці Facebook написав лідер громадської організації “Коаліція учасників помаранчевої революції” Сергій Мельниченко.

“Під час фізичного перешкоджання охороною демонтувати незаконний паркан, на допомогу жителям прийшли близько сотні активістів “Смерч”. Між активістами та охороною сталася масова бійка. У хід пішли каміння і палиці. Все навколо залито сльозогінним газом. Однак, навіть незважаючи на застосування “тітушками” відносно активістів та людей вогнепальної зброї, міліція не вжила заходів для їх затримання. У свою чергу, люди в цивільному одязі (може міліція, але точно з’ясувати не вдалося) кинулися наздоганяти і затримувати активістів та молодь з сусідніх будинків”, – йдеться у повідомленні.

Мельниченко повідомив, що незважаючи на півсотні озброєних “тітушок”, які охороняли будмайданчик, і перешкоджання міліції, активістам “Смерч” з жителями та представниками Штабу Оборони Києва все таки вдалося знести будівельний паркан.

“Уже після закінчення активної фази конфлікту на місці події зібралися кілька автомобілів поліції і безліч міліціонерів у цивільному. Швидка надає допомогу багатьом постраждалим жителям і поліцейському. Самими жителями було затримано та передано правоохоронним органам кілька “тітушок”, які мали при собі зброю і, за словами очевидців, стріляли в людей. Суть конфлікту полягала в тому, що будівельна компанія ГЕОС, яка належить депутату Київради від УДАРУ Миколі Негричу, намагається звести багатоповерхівки поруч з існуючою забудовою. За словами жителів, забудовник грубо порушує будівельні норми і не провів експертизу проекту, в результаті чого відбувається руйнування сусідніх будинків”, – розповів Мельниченко.

Як повідомлялось раніше, групи активістів зносять огорожі котеджів у Києві.

Джерело: “Сегодня”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати