Змінимо разом
   столицю на краще!

У Київраді стався гучний скандал

Четвер, 2 липня 2015, 12:27
У Київраді стався гучний скандал

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, під час засідання Київради з трибуни виступив нардеп Борислав Береза. Він звинувачував міських депутатів у покриванні скандальних забудов і неналежному керуванні містом.

“До чого ви довели Київ. За рівнем комфортності проживання він не входить навіть до десятки. Із чотирнадцяти скандальних забудов десять належать депутатам від партії “УДАР”, - заявив із трибуни народний обранець.

Біля входу до будівлі Київради та у фойє знаходяться активісти зі скандальних забудов, зокрема на просп. Науки, 42, що у Голосіївському районі (ред. - “Загрозливе будівництво житлового комплексу біля метро Деміївська”). Вони вимагають у депутатів розірвати договір оренди з ТОВ “Будконсалтингінвест”. Кричать “Ганьба “УДАРУ”!” Між собою говорять: якщо питання не приймуть – штурмуватимуть залу засідань.

“Питання не пройшло відповідних комісій. Якщо ми внесемо його з голосу – це вважатиметься порушенням регламенту. Інвестор подасть до суду і виграє. Місто зазнає збитків”, - пояснює людям Владислав Михайленко, “ударівець”. Вони його не слухають.

Під час виступу Берези фракція “УДАР” у повному складі та представники інших фракцій вийшли із зали.

“Фракція не сприймає відверте хамство та популізм. Прекрасно розуміємо, що виборчий процес вже почався. Кожен використовує трибуну Київради для піару. У нас було непорозуміння з представниками Русанівського гаражного кооперативу. Вчора мер зустрічався з активом. Сьогодні це питання зняте з порядку денного. Майже кожного засідання ми розриваємо скандальні договори. Тому слова пана Берези щонайменше некоректні”, - зауважив Андрій Странніков.

Після виступу Берези депутати повернулись на свої робочі місця. На питання gazeta.ua, чи збирається Борислав Береза балотуватись на посаду мера Києва цьогоріч, він відповів – “Якщо покличуть кияни – піду”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

17 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати