Змінимо разом
   столицю на краще!

Групи активістів зносять огорожі котеджів у Києві

Понеділок, 6 липня 2015, 11:18
Групи активістів зносять огорожі котеджів у Києві

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, 20 червня громадські активісти звільнили від будівельного паркану один з пляжів Дніпра в столичному Гідропарку. А в минулу суботу ГО “СМЕРЧ” знесла у столиці на березі Дніпра огорожі котеджів народних депутатів Олеся Довгого, Юрія Бойка та екс-нардепа Анатолія Кінаха.

Як повідомляє прес-служба згаданої організації: «.. десятки гектарів київських пляжів поблизу села Вишеньки були передані в ТОВ «Ексім груп лімітед», яка належить родині Олеся Довгого. Місцеві жителі стверджують, що деякі з побудованих палаців належать Юрію Бойко і Анатолію Кінаху».

За словами активістів, до них звернулися селяни, дачники і відвідувачі пляжів, які вкрай обурені тим, що чиновники «прихватизували» пляжі Дніпра і перекрили людям доступ до річки. Тому активісти в чорних футболках і балаклавах, з кувалдами в руках, моментально знесли бетонний паркан навколо однієї з забудов.

Комітет Народного Контролю прогнозує, що це далеко не остання акція і не останній паркан, який впаде під натиском руйнівної хвиля народного гніву. І не дай Бог, щоб ця сила перекинулася на маєтки олігархів, які мають незадекларовані надприбутки – наслідки важко передбачити.

Джерело: “BO

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

21 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати