Змінимо разом
   столицю на краще!

KIEV MEDIA WEEK-2015 проходить у Києві

Вівторок, 8 вересня 2015, 07:00
KIEV MEDIA WEEK-2015 проходить у Києві

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, у Києві відкрився V ювілейний міжнародний форум «Медіабізнес в епоху змін. Виклики - це в першу чергу можливості. Телебачення як бізнес - реальність?».

На прес-конференції, що передувала тиждень напруженої роботи медіа-профі з усіх куточків нашої планети, відбулася презентація дослідження, проведеного медіаконсалтинговою компанією Media Resources Management. У дослідженні детально аналізується структура ефіру ТОП-10 провідних телеканалів України з погляду видів контенту, а також з точки зору території походження окремих його категорій.

Поряд з головною темою KMW +2015 («Медіабізнес в епоху змін: виклики, перспективи, можливості») програма Форуму доповнена спеціальними подіями, що стосуються найактуальніших тем і найбільш складних проблем медіаіндустрії нашого регіону. Крім уже традиційних заходів, таких як Ukrainian Content Market, Format Show, Kiec CoProduction Meetings, PayTV in Ukraine, Кінобізнес, Телебачення як бізнес, в рамках Kiev Media Week відбудуться два «круглих столи»: регуляторів медіагалузі України, Польщі, Словаччини та Чехії, а також «Нове і перспективне законодавство України в галузі телебачення і медіа: актуальні проблеми індустрії та шляхи їх вирішення». За результатами цих заходів будуть знайдені ефективні рішення для успішного ведення бізнесу в нашому регіоні і створені нові можливості співпраці із зарубіжними партнерами.

Дійсно, з 7 по 11 вересня 2015 V міжнародний медіафорум KIEV MEDIA WEEK збере ключових гравців медіаринку України, країн СНД, Східної та Центральної Європи, а також інших регіонів світу. В ході конференцій, круглих столів і дискусій обговорюватимуться головні проблеми українського та міжнародного телевізійного та медіабізнесу.

В рамках бізнес-програми KMW 2015 будуть презентовані кілька інноваційних проектів: з 7 по 10 вересня в локації медіафоруму працюватиме інтерактивна модель телеканалу-лідера інформаційного мовлення країни «112 Україна», яка в режимі реального часу продемонструє, як створюються новини, також відбудеться Спеціальна презентація: «новинного телебачення майбутнього вже в Україні»; презентація від компанії Eutelsat про новий супутник і його переваги для українського ринку, на якій будуть обговорюватися послуги Triple-play для операторів мереж безпосереднього ТБ мовлення та представників телекомунікаційних послуг через супутник EUTELSAT 9В.

Серед гостей та експертів KMW-2015 успішні практики, досвідчені професіонали індустрії з усього світу. Так, ключовим спікером Format Show стане Кері Льюїс Браун - член Правління FRAPA, керуючий директор британської медіаконсалтингової компанії К7 Media.

У рамках конференції «Кінобізнес» буде представлена спеціальна доповідь про можливості співпраці з кіноіндустрією Китаю від компанії Deloitte & Touche USC.

У ході форуму по копродукції KievCoProduction Meetings будуть розглянуті кейси міжнародного спільного виробництва серіалів The Team (Німеччина, Австрія, Данія, Бельгія, Швейцарія) і Jordskoff (Швеція, Норвегія, Фінляндія, Великобританія).

Як повідомлялось раніше, Київщина виходить в ONLINE.

Нагадаємо, за киянами будуть слідкувати у метро.

Джерело: “HiTech.Expert”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

28 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати