Змінимо разом
   столицю на краще!

Київщина виходить в ONLINE

Четвер, 21 травня 2015, 16:28
Київщина виходить в ONLINE

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, облдержадміністрація Київщини почала впроваджувати сучасні інформаційні технології у свою управлінську діяльність. Перший заступник голови Київської облдержадміністрації Лев Парцхаладзе доручив керівникам райдержадміністрацій та мерам міст обласного значення Київської області якомога швидше створити особисті акаунти в найпоширенішій світовій соціальній мережі Facebook. На його думку, це потрібно, аби влада на місцях була більш відкритою, а звичайні громадяни могли оперативно дізнаватися про зміни і навіть впливати на них.

“Саме соціальні мережі зараз є одним з головних джерел інформації, - написав Парцхаладзе на своїй сторінці в Facebook. - А представники влади повинні вміти вести діалог з людьми: повідомляти про важливі події, радитися про заплановані зміни, висловлювати свою позицію, чути думки і критику, спілкуватися з населенням”.

На створення профілів чиновникам дали час до 23 травня.

За словами першого заступника голови КОДА, інформаційні технології впроваджуються і в практиці комунікацій обладміністрації з районами. В найближчий час пройде онлайн-нарада керівництва КОДА – за участю губернатора, його заступників та керівників департаментів, з головами райдержадміністрацій та міськими головами. Онлайн-наради проводитимуться через сервіс відеоконференцій CiscoWebex. 19 травня вже пройшло його успішне тестування в районах.

“Використання онлайн-відеозв`язку дозволить скоротити витрати часу та фінансів на відрядження для особистої участі в обласних “планірках». Замість того, щоб витрачати час і гроші на дорогу, місцеві чиновники мають приймати громадян і вирішувати конкретні питання”, - вважає він.

Джерело: сomments.ua

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

11 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати