Змінимо разом
   столицю на краще!

Бюджет Києва підкоригують на 234 млн грн

П’ятниця, 24 липня 2015, 12:50
Бюджет Києва підкоригують на 234 млн грн

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, Київрада планує внести чергові зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку Києва на 2015 рік.

Коригування бюджету складе 234 млн грн: ПСЕР — 111 млн грн і 123 млн грн — правки по поточних та капітальних видатках. Грошей додадуть на соцзахист, освітні заклади, кінотеатр «Жовтень», міжквартальні проїзди, житло для родин загиблих бійців АТО та інше. Голосувати за бюджетні зміни депутати будуть вже 30 липня.жету та програми соціально-економічного розвитку Києва на 2015 рік.

У вівторок відповідні проекти рішень схвалила бюджетна комісія.

За словами директора Департаменту фінансів КМДА Володимира Репіка, подані пропозиції щодо коригування бюджету на загальну суму 234 млн грн. Вони розподіляються наступним чином: 111 млн грн — ПСЕР і 123 млн грн правки бюджету на поточні та капітальні видатки. «Є контракт з ЄБРР. У зв’язку з ростом курсу євро до гривні потребує коригування на 41 млн грн. Додаткові кошти по Департаменту транспорту за рахунок перерозподілу між загальним фондом та спеціальним (15,1 млн) і додатково — 26,4 млн грн. Нагадаю, що це два контракти з «Київпастрансом» і метрополітеном на придбання рухомого складу. Департамент соціальної політики на 12,8 млн грн пропонує скоригувати програму «Турбота» для погашення заборгованості по рішенню суду перед «Київводоканалом». Нагадаю, що у 2007-2008 роках приймалося рішення про надання компенсації громадянам послуг ЖКГ, але алгоритм так і не був до кінця реалізований, на відміну від того, який зараз затверджено. Департаменту соціальної політики пропонується доповнити загальні суми видатків на 6,4 млн на програму «Турбота». Сюди входять три компоненти: оздоровлення дітей до 7-ми років учасників АТО; 2,4 млн — засоби реабілітації; 2 млн грн — пільгові медикаменти для чорнобильців. Є пропозиція доповнити поточний бюджет на 5,385 млн — це видатки закладів соцзахисту, в першу чергу — харчування і медикаменти»,— розповів посадовець.

Нагадаємо, бюджет столиці відкриють ONLINE.

Як повідмоляось раніше, Кличко додав столиці “розуму”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

7 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати