Змінимо разом
   столицю на краще!

Бюджет столиці відкриють ONLINE

Середа, 3 червня 2015, 10:00
Бюджет столиці відкриють ONLINE

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, найближчим часом відбудеться презентація унікального столичного проекту - Open Budget. Кожен киянин зможе особисто перевірити показники міської скарбниці на порталі “Відкритого Бюджету”. Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook заступник столичного мера Ігор Ніконов.

“Клікнувши на будь-якого розпорядника бюджетних коштів можна буде дізнатися, скільки даний заклад отримав грошей і як їх витратив. Подібні програми в Україні більше ніхто не використовує, а зі світових мегаполісів ці програми практикують - Лондон, Барселона, Нью-Йорк і Відень. Так що можна сміливо сказати, що Київ - першопроходець у відкритості фінансової інформації серед українських міст”, - зазначив посадовець та пообіцяв: - “Таємно “пиляти бюджет» як на самому верху, так і на самому нижньому рівні більше ніхто не зможе. Це і є реальна боротьба з корупцією, а не політичні гасла!!!”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати