Змінимо разом
   столицю на краще!

У столичному парку ім. Рильского закликали “хрюкати”

Вівторок, 23 червня 2015, 15:12
У столичному парку ім. Рильского закликали “хрюкати”

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, у столичному парку ім. Рильского, що розташований у Голосіївському районі, встановили таблички із закликами проти розкидання сміття в зеленій зоні біля Оріхуватських ставків.

Автори соціальної реклами підійшли до справи з гумором, запропонувавши відвідувачам парку хрюкати, коли вони викидають сміття не в призначеному для цього місці.

Як інформує журналіст ГО “Перспективи Києва”, таблички встановлено за підтримки Міжнародного благодійного фонду “Україна! Я за тебе!”. Окрім заклику хрюкати, також зустрічається соціальна реклама з “оптимістичним” гаслом - ”Діти наших дітей все приберуть. Загалом встановлено кілька десятків дерев’яних конструкцій.

Дивлячись на “гори мусору” у деякіх місцях парку, це гасло звучить занабдто райдужно. Може статися, що й нашим правнукам прийдеться розгрібати сміттєві завали.

На вході в парк з підземного переходу зупинки “Московський універмаг” відвідувачів зустрічають ліворуч і праворуч купи сміття.

У самому підземному переході вже більше року на підлозі встановлені замість стаціонарних решіток трухляві деревинки. ГО “Перспективи Києва” писали про це (ред. - “Мешканців Голосієво турбує благоустрой району”) ще на початку весни, але нічого так й не змінилося.

Продовжуємо “хрюкати” разом?

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

11 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати