Змінимо разом
   столицю на краще!

“Зробимо разом”: соціальний проект спільної дії

Понеділок, 27 липня 2015, 19:30
“Зробимо разом”: соціальний проект спільної дії

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у столиці стартував новий проект з благоустрою міста - «Зробимо разом». Він покликаний стати об’єднуючим містком між київською владою, ініціативним бізнесом і просто небайдужими городянами, які хочуть зробити Київ хоч трішки чистіше, комфортніше, гарніше.

Суть проекту полягає в тому, що всі бажаючі можуть сформувати свої проекти з благоустрою окремої ділянки міста - будь-то установка лавки, клумби або більш масштабні проекти з реконструкції скверів, парків, оформлення зон відпочинку.

“Люди кажуть: нам від міста нічого не треба, ми не просимо грошей, ми просимо одну просту річ - не заважайте. Тобто, цей запит йшов від небайдужих городян. І коли ми обговорили це з мером Віталієм Кличком, він сказав, що і у нього колись була така ідея - поставити огорожі, які захищають міні-газончик навколо дерев. Але навіть для цього булу потрібна купа погоджень - це дурдом просто. Тому і він підтримав цю ініціативу,— розповідає Олексій Рєзніков, секретар Київради, член Наглядової ради проекту “Зробимо разом, — суть в тому, що небайдужі кияни готові зробити щось корисне для міста, самостійно за свій рахунок або за рахунок громадськості, яка збереться під той чи інший проект. Від міста потрібен тільки зелене світло, щоб чиновники не пили кров, не вимотували душу, не ганяли по 10 раз щось погоджувати, придумуючи перешкоди на рівному місці”.

Запропонувати свій проект для благовлаштування столиці Ви можете тут.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

12 жовтня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати