Змінимо разом
   столицю на краще!

Завтра у Києві перейменують 15 вулиць

Вівторок, 21 липня 2015, 14:37
Завтра у Києві перейменують 15 вулиць

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, завтра, 22 липня, під час засідання постійної комісії Київради з питань культури та туризму буде розглянуто проект рішення “Про перейменування вулиць, площ, провулків і проспектів в місті Києві”.Зокрема, пропонується перейменувати вул. Шліхтера (Дніпровський р-н) на Вифлиємську, вул. Артема (Шевченківський р-н) на Січових Стрільців, вул. Криленко (Святошинський р-н) на Олексія Береста, вул. Крупську (Дарницький р-н) на Павла Чубинського, вул. Леніна (Деснянський р-н) на Копільщанську.

Крім того, вулиця Ленінська у Святошинському районі столиці може стати вулицею Петра Дорошенка, Горького у Солом’янському районі - Анатолія Лупиноса, Горького у Дарницькому районі - Кирила Осьмака. Вулицю Металістів (Солом’янський р-н) можуть перейменувати у Михайла Брайчевського, Чапаєва у Шевченсковському районі- на вул. В’ячеслава Липинського, вул. Щорса (Печерський р-н) - вул. Євгена Коновальця, а вул. Юрія Коцюбинського (Шевченківський р-н) - вул. Володимира Винниченка. Площа Дзержинського в Голосіївському р-ні перетвориться в Либідську, провулок Чеслава Бєлінського у Шевченківському р-ні - в пров. Алли Горської, а проспекту 40-річчя Жовтня (Голосіївський р-н) - у пр. Голосіївський.

Як повідомлялось раніше, 122 столичні вулиці перейменують.

Нагадаємо, у Києві з’явиться вулиця Лобановського.

Джерело: “Вечерние вести”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 жовтня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати