Змінимо разом
   столицю на краще!

Замміністр інфраструктури не вніс до декларації дві вілли (ВІДЕО)

Середа, 26 серпня 2015, 14:40
Замміністр інфраструктури не вніс до декларації дві вілли (ВІДЕО)

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер володіє двома віллами, які розташовані в Конча-Заспі - елітному передмісті Києва.

Про це йдеться в журналістському розслідуванні.

Як стверджують журналісти, у декларації про доходи Шульмейстера вказані не достовірні дані про майно. Як доказ автори наводять скрін-шоти кадастрової карти і відеозйомку особняка на березі каналу.

Торік чиновник офіційно отримав всього 19500 гривень доходу, особистого автотранспорту не має. З нерухомості у нього (згідно декларації) будинок в 210 квадратних метрів і квартира. Проте насправді Шульмейстер володіє величезною віллою в закритому котеджному селищі. У нього свій причал і два моторних катера. На одному з сусідніх ділянок, який нібито також належить чиновнику, розташований особняк ще більших розмірів.

Як стверджують автори розслідування, згідно з даними з реєстру нерухомості, площа вілли Шульмейстера НЕ 210, а 362 квадратних метра. Його маєток займає 47 соток. За оцінками ріелтерів, вартість такого домоволодіння не менше 2 мільйонів доларів. В цілому ж загальна вартість двох будинків може досягати 5-5,5 мільйонів доларів.

Автори розслідування відзначають, що явне внесення недостовірних даних у декларацію, яку заповнюють держслужбовці, є кримінальним злочином і карається позбавленням волі до двох років.

Як повідомлялось раніше, названі 42 незаконних столичних житлових комплексів.

Джерело: “Forbes”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

20 березня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати