Змінимо разом
   столицю на краще!

Зачиняйте вікна та не виходьте на вулицю!

Четвер, 27 серпня 2015, 08:00
Зачиняйте вікна та не виходьте на вулицю!

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, мешканці районів Києва скаржаться на задимлення і їдкий запах, який поширився по місту до вечора, 26 серпня.

Так димом заволокло Оболонь, Шевченківський, Подільський, Печерський, Голосіївський райони, Святошино, Виноградар і Борщагівку.

Мешканці Троєщини також незадоволені димом. “На горизонті з боку Льохів (Бровари) незрозумілий серпанок”, - передає паблік Троєщина ВК.

Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА попереджає! У зв’язку зі зміною погодних умов виникла ймовірність поширення на деякі райони міста Києва продуктів горіння пожежі, що виникла в Київській області (торфовища горять поблизу Ірпеня, Бучі, Горенки і Гостомеля).

Фахівці рекомендують закрити вікна, здійснювати провітрювання приміщень у вечірній і нічний час. Обмежити прогулянки дітей, а в разі необхідності використовувати вологі пов’язки для захисту органів дихання.

У разі погіршення стану здоров’я, негайно звертатися в лікувальні установи.

В даний час оперативною групою ДСНС України та ГУ ДСНС України в Київській області здійснюється об’їзд районів можливого тління торфовищ (район Бучі та Ірпеня).

На ранок 27 серпня заплановані проведення повітряної розвідки із залученням гелікоптера. До пошуку місць можливого тління торфовищ залучено сили та засоби ДСНС України та місцевих органів влади.

Очікується, що напрям вітру, яке принесло на вулиці міста серпанок, поміняється тільки до обіду завтрашнього дня.

Джерело: “Vgorode”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

26 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати