Змінимо разом
   столицю на краще!

Заборгованість споживачів Києва за тепло перевищила 2,38 млрд грн

Середа, 29 квітня 2015, 12:05
Заборгованість споживачів Києва за тепло перевищила 2,38 млрд грн

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, станом на кінець квітня заборгованість споживачів столиці за тепло перед ПАТ “Киїенерго” перевищила 2,38 мільярда гривень.

За інформацією прес-служби енергокомпанії, найбільшими боржниками за тепло залишаються житлово-експлуатаційні організації Києва та населення – майже 1,5 мільярди гривень, а також відомчі установи та організації, що фінансуються з бюджетів – 683,6 мільйона гривен.

Відзначається, що населення за гарячу воду і опалення заборгувало 526,1 мільйона гривень, ще 540,3 мільйона гривень боргу накопичили ЖЕКи, ОСББ та житлові кооперативи заборгували 148,4 мільйона гривень, а відомчі будинки – 278,6 мільйона гривень.

При цьому бюджетні організації мають борг у 683,6 мільйона гривень. Серед них найбільші боржники – “Київська міська курортна бальнеолікарня профспілок України” та Державне підприємство “Санаторій” Конча-Заспа”.

“Факт накопичення заборгованості “Київенерго” за газ перед “Нафтогазом” безпосередньо пов’язаний з розрахунками споживачів за теплову енергію перед компанією”, - наголосила фіндиректор ПАТ “Київенерго” Тетяна Грязнова.

Вона додала, що наразі компанія спільно з КМДА займається врегулюванням питань розрахунків всіх категорій споживачів, проведенням переговорів з НАК “Нафтогаз України”, щоб уникнути припинення постачання газу і відповідно гарячої води населенню.

Нагадаємо, що з 22 квітня низка киян, що обслуговуються компанією “Київенерго” без будь-якого попередження залишились без гарячого водопостачання “на невизначений термін”. Згодом у “Київенерго” пояснили, що люди залишились без гарячої води через заборгованість за спожитий газ. Станом на 28 квітня “Київенерго” відключила від гарячого водопостачання 2,5 тисячі житлових будинків у столиці.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

27 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати