Змінимо разом
   столицю на краще!

За рік у столиці відремонтовано 38 зелених зон і створено 18 скверів

Вівторок, 6 жовтня 2015, 16:42
За рік у столиці відремонтовано 38 зелених зон і створено 18 скверів

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті після капітального ремонту скверу на вул. Василя Порика та зазначив, що цього року у столиці відремонтували 38 зелених зон і розбили 18 нових скверів.

«Дуже радий, що ми сьогодні відкриваємо ще один сквер. Загалом цього року ми відремонтували 38 зелених зон, створили 18 нових скверів, на які так довго чекали кияни. Цього тижня відкриється ще 3 сквери, 11 об’єктів – на стадії завершення», – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що чи не вперше у столиці нові зелені зони почали з’являтися на місцях колишніх несанкціонованих звалищ, парковок, будмайданчиків. Наприклад, сквери на Серафимовича, на Зої Гайдай, на Героїв Дніпра.

Мер зауважив, що столична влада робить усе, аби Київ був зеленим і комфортним, містом парків, скверів та облаштованих зон відпочинку.

«Ми повинні інвестувати в паркову інфраструктуру, щоб вона була сучасною, щоб Київ був зеленим і комфортним для всіх мешканців та гостей. І ми робимо все для цього. Один з дипломатів колись казав мені, що Київ – це місто в парку. І нам потрібно зберегти цей статус найзеленішого міста Європи. І тому вперше за останні 10 років ми виділили з міського бюджету безпрецедентну суму на озеленення міста – 128 млн грн», – підкреслив Київський міський голова.

Віталій Кличко також висадив декоративну сливу у новому сквері на вулиці Василя Порика. І зазначив, що важливо не тільки відкривати нові зелені зони, а й підтримувати їх, не псувати інфраструктуру, не ламати дерева та не топтати газони.

Як повідомлялось раніше, на Оболоні з`являться два нові сквери.

Нагадаємо, на Лятошинського у столиці зроблять сквер замість забудови.

Джерело: “КМДА”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати