Змінимо разом
   столицю на краще!

За півроку у столиці обчистили три тисячі квартир

Четвер, 18 червня 2015, 16:06
За півроку у столиці обчистили три тисячі квартир

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, столиця - лідер з пограбувань. Тільки за інформацією МВС, за півроку у столиці обібрали три тисячі квартир. Між іншим, це у шість разів більше, ніж у прифронтовій Донеченні.

Літо, кажуть - пік квартирних крадіжок. Адже мало хто, їдучи у відпустку, дійсно добре дбає про залишену майні.

Сірники і папірці в дверях і печиво під килимком. Такі мітки злодій залишає щоб перевірити - чи є господар в квартирі. Святославу подзвонив у двері невідомий, а коли чоловік відкрив - незнайомець почав тікати. На питання господаря квартири “хто ви?” відповів, що він представник інтернет-провайдера.

“У нас і раніше тут провайдери працювали і ніхто не приходив, чи не прідупреждал, і навіщо ходити в 10:00, коли люди всі на роботі і намагатися прідупредіть про те, що буде шум. Я знаю всіх провайдерів в нашому районі. Той, який він назвав - таких провайдерів немає “, - говорить Святослав Островський, житель Києва.

Згодом Святослав зауважив, що на замку сусідів наклеєний шматок скотча. За допомогою цієї мітки злодії дізнавалися, навідуються чи додому власники приміщення. А на вхідних дверях будинку чоловік побачив шматок плівки. Завдяки їй спеціальний магніт блокувався і двері можна було відкрити в будь-який час.

Джерело: “Сегодня

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

9 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати