Змінимо разом
   столицю на краще!

Як зміниться київська поліція (ІНФОГРАФІКА)

П’ятниця, 30 жовтня 2015, 16:02
Як зміниться київська поліція (ІНФОГРАФІКА)

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, Глава МВС Арсен Аваков детально описав структуру і функції територіальних органів Національної поліції – від невеликих населених пунктів до столиці, повідомляє прес-служба київської міліції.

За словами міністра внутрішніх справ України, зараз процес створення поліції увійшов в активну фазу практичного етапу. Зміни відбуваються щодня, а їх динаміка дуже висока.

Так, у великих містах буде передбачена окрема структура.

Ключовими елементами територіальних органів поліції на місцях (відділів, відділень) будуть поліцейські ділянки, через які в основному і здійснюватиметься безпосередня комунікація з суспільством і населенням.

“Замість карати і “кришувати” поліція буде – служити і захищати! Основна мета поліцейської роботи – забезпечення правопорядку і безпеки для людей в будь-якому місці України – від малого села до великого міста. Висока довіра людей до поліції – вторинна мета, дуже важлива, що забезпечує високу якість виконання головного завдання поліцейського”, – зазначив Арсен Аваков.

Тим часом, структура Національної поліції включає в себе Центральний офіс і Головні управління національної поліції в регіонах. Система місцевих органів поліції в структурі Головних управлінь.

Крім того, в якості способів досягнення довіри з боку суспільства до поліції Арсен Аваков назвав необхідність розвитку сервісних функцій поліції, підвищення ефективності у всіх сферах взаємовідносин з громадянами, досягнення високої мобільності та оснащеності поліцейських, а також оптимізації витрат, функціональної та штатної структури поліцейських сил.

Як повідомлялось раніше, київська поліція пересяде на мотоцикли та коней.

Нагадаємо, нова поліція шукає в Києві ідейних фахівців.

Джерело: “Сегодня”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

20 березня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати