Змінимо разом
   столицю на краще!

Вулиця Сагайдачного стане на половину пішохідною

Середа, 29 липня 2015, 13:20
Вулиця Сагайдачного стане на половину пішохідною

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, завтра, 30 липня, архітектори презентують нову транспортну схему Подолу, де пішохідною стане частина вул. Сагайдачного, а на Набережно-Хрещатицькій з’явиться паркувальний дебаркадер.

Реалізовувати проект, каже голова Подільського району, можна буде розпочати вже восени.

Як розповів головний спеціаліст Управління інженерно-транспортної інфраструктури столиці Віктор Петрук, передбачається, що Поділ буде одностороннім. Пішохідною Сагайдачного буде лише від Контрактової до вул. Андріївської. А від Андріївської до Поштової вона буде транспортно-пішохідною.

«По вул. Сагайдачного автомобілі будуть їхати в бік Поштової площі, а по вул. Братської - у зворотному напрямку. За рахунок звуження вулиці Сагайдачного буде розширено тротуар. Зараз там чотири смуги дороги, а буде дві. Пішохідні переходи будуть підняті до рівня тротуарів - як великий лежачий поліцейський, де водії будуть просто змушені пригальмувати, навіть якщо немає пішоходів». Крім того, вулиці, які йдуть паралельно Костянтинівській та Межигірській, стануть односторонніми.

Тим часом всі маршрути громадського транспорту залишаться. «Автобуси просто курсуватимуть по одностороннім вулицям. Залишаться і трамваї. Але кінцева зупинка трамвая, швидше за все, буде перенесена з вул. Спаської на вул. Сковороди, де залишилися старі трамвайні колії», - говорить Петрук. Передбачається також, що трамвайну зупинку перед Нижнім і Верхнім Валами на вул. Глибочицькій скасують.

Нагадаємо, Інститутська стала пішохідною.

Як повідомлялось раніше, Сагайдачного звільнили від незаконої реклами.

Джерело: “Экономические известия”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати