Змінимо разом
   столицю на краще!

Віталій Кличко: “Кабмін тримає столицю на голодному пайку”

Четвер, 20 листопада 2014, 10:36
Віталій Кличко: “Кабмін тримає столицю на голодному пайку”

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, сьогодні, 20 листопада, мер Києва Віталій Кличко відкрив другу сесію 7 скликання Київради з гучної промови в адресу Уряду. Нажаль, майже 50% депутатів її не почули. В Київраді зареєструвалися на засідання лише 74 з 121 депутата.

«Звернення державних мужів, які сьогодні живуть у м.Києві та кажуть:« Не жалійтеся! ». Не тільки мене як міського голову, а й кожного депутата обурюють, бо нас усіх непокоїть бюджет столиці. Ми живемо в Києві і нас турбує розвиток столиці як європейського міста. Чому у депутатів таке негативне ставлення до Києва, я не розумію ?! ... Не хочу перебільшувати, але ситуація дійсно критична. Київ на сьогоднішній день залишається без грошей на існування. Бюджет столиці на сьогоднішній день складає близько 2 млрд. грн. Уряд тримає Київ на голодному пайку », - заявив Віталій Кличко.

Також мер зазначив, що столиця фінансує медицину лише на 58%, зарплата бюджетників фінансується міськбюджетом лише на 78%, а закупівля медикаментів - 48%.

«Як можна прожити у столиці на 2-3 тис. грн.? Я вважаю, що ми повинні зберегти надбавки медикам і педагогам. Ми всі розуміємо, що без належного фінансування Київ сьогодні не зможе виконувати функції столиці », - підкреслив Віталій Клико.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

29 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати