Змінимо разом
   столицю на краще!

Вночі кияни поїдуть “нюхати” Троєщину

Вівторок, 4 серпня 2015, 18:43
Вночі кияни поїдуть “нюхати” Троєщину

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, жителі столичного масиву Троєщина щоночі задихаються від жахливого запаху горілого.

Кажуть, що смердіти плавленою пластмасою починає після 22-ої. А близько сьомої ранку все припиняється. В офіційну версію – горіння торф’яників місцеві не вірять. Кажуть, що ті не можуть самопідпалюватися в один і той же час, а під ранок затухати.

На масиві мешкає більш як триста тисяч людей. Їдкий запах відчувають на вул. Закревського, Милославській та Бальзака. Люди висувають свої версії того, що горить. Одні переконують, що на пустирі палять свиней, яких вбили через загрозу африканської чуми. Інші припускають, що причина в ТЕЦ-6, яка знаходиться неподалік.

Місцеві додають, що два дні на тиждень їм дають подихати свіжим повітрям. “Наприклад, на ці вихідні був запах трави та лугових квітів. Але за останні три місяці таке бувало вкрай рідко.

“Ми домовилися вже з десятком місцевих, що цієї ночі поїдемо шукати епіцентр. Розіб’ємося на групи та будемо прочісувати околиці. Після того звернемося до міліції”, - каже один з ініціативних мешканців району Сергійя.

Як повідомлялось раніше, на Троєщині зносять МАФи.

Нагадаємо, внаслідок пожежі під Києвом збільшиться кількість ракових захворювань.

Джерело: “Знай”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

11 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати