Змінимо разом
   столицю на краще!

В КМДА виділять 20 млн. грн на велодоріжки

Середа, 26 листопада 2014, 09:55
В КМДА виділять 20 млн. грн на велодоріжки

За даними ГО “Перспективи Києва”, перші обладнані вело маршрутами будуть з’єднувати Троєщину, Солом’янку та Позняки з центром столиці. Ці велодоріжки з обладнаним паркінгом зможуть з’явитися вже до початку літа. Завдяки міській цільовій програмі з облаштування і розвитку велоспиденої інфраструктури у столиці на 2015-2019 рік під патронатом Департамента містобудування та архітектури.

Вже зроблена певна робота по прокладанню маршрутів, плануванню та визначенню термінів реалізації проекту. У бюджеті столиці на розвиток вело інфраструктури закладено 20 млн. грн з розрахунку на 2 роки (11.2014 – 12.2016 ), 2 мільйони з яких на проектні роботи.

В розробці програми беруть участь активісти громадської організації «Асоціація велосипедистів Києва», транспортні фахівці «GIZ» і «Житлоінвестбуд-УКБ», котре є замовником розроблення перших трьох маршрутів.

Основним акцентом на найближчі роки є створення маршрутів 1-ї категорії, котрі будуть прокладені вздовж доріг та поєднувати певні райони з центром. В першу чергу це будуть райони які розташовані неподалік від центральної частини міста.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

22 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати