Змінимо разом
   столицю на краще!

У столиці створять «чорний» список забудовників

П’ятниця, 27 березня 2015, 14:13
У столиці створять «чорний» список забудовників

Як стало відомо ГО «Перспективи Києва», недобросовісні забудовники, які займаються незаконним будівництвом або не виконують соціальні зобов’язання перед мешканцями столиці, потраплять у спеціальний список. Про це повідомляє Ганна Старостенко, заступник голови Київської міської державної адміністрації. За її словами, такий перелік буде корисним для правоохоронних органів, співробітників КМДА та депутатів Київської міської ради.

Одна із останніх скандальних забудов зводиться біля загальноосвітнього навчального закладу №317 Святошинського району. «Відбувається кричущий факт порушення усіх будівельних норм. Фактично з червня минулого року в метрі від школи зводиться 16-поверховий житловий будинок, саме на тому місці, де мали побудувати басейн для школярів. При чому забудовник не має жодних довільних документів для будівництва житлового комплексу. За дорученням Віталя Кличка ми вже звернулися до прокуратури, державної будівельно-архітектурної інспекції і будемо робити все можливе, щоб законне будівництво було припинено. Це не перший випадок неправомірної забудови поблизу з навчальними закладами в столиці. Тому мер Києва доручив скласти так званий «чорний список» забудовників, які або не виконують містобудівну документацію, або відмовляються від взятих на себе зобов’язань перед містом щодо зведення об’єктів соціальної інфраструктури - дитячих садків або шкіл», – сказала Ганна Старостенко.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

5 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати