Змінимо разом
   столицю на краще!

У Києві замінували два вокзала

Понеділок, 19 жовтня 2015, 14:01
У Києві замінували два вокзала

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у Києві в неділю ввечері невідомий повідомив про замінування двох вокзалів. Правоохоронці під час огляду приміщень залізничних вокзалів “Київ-Пасажирський” і “Дарниця” евакуювали близько 800 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС в м. Києві.

“Небезпечні предмети правоохоронці шукали на залізничних вокзалах “Київ-Пасажирський” і “Дарниця”. Після обстеження будівель і прилеглих до них територій вибухових пристроїв на зазначених анонімами об’єктах не виявлено”, - йдеться в повідомленні.

Події відбулися вчора ввечері. В результаті телефонного дзвінка про закладену вибухівку на залізничному вокзалі “Дарниця” правоохоронці евакуювали близько 150 чоловік.

Приблизно в цей же час в чергову частину лінійного відділу станції “Київ-Пасажирський” надійшло аналогічне повідомлення від іншого жартівника.

Близько 600 чоловік, які знаходилися в приміщеннях центрального залізничного вокзалу, терміново евакуювали. Фахівці вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в м. Києві ретельно відпрацювали “заміновані” приміщення - інформація телефонних “мінерів” не підтвердилася.

Як повідомлялось раніше, у Києві ТРЦ “Ocean Plaza” замінували.

Нагадаємо, ув’язнений із СІЗО “замінував” п’ять об’єктів у Києві.

Джерело: “112”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

30 серпня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати