Змінимо разом
   столицю на краще!

У Києві все частіше грабують банківські скриньки

Вівторок, 4 серпня 2015, 16:07
У Києві все частіше грабують банківські скриньки

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у Києві стали частіше обкрадати банківські скриньки.

За даними ГУВС Києва, за 2014-2015 роки в столиці відкрили 20 кримінальних проваджень за крадіжку грошей і цінностей з банківських осередків. Причому тільки 3 було відкрито в минулому році, всі інші – лише з початку цього року! Причому в одному провадженні може бути об’єднано відразу кілька випадків пограбувань. Рекордсмен за кількістю крадіжок з банківських комірок – Дніпровський район.

“З орендованих криньок викрадають гроші, цінності, золото та документи. Причому йдеться про дуже великі суми. Наприклад, у доларах крали від 20 тис. до 7 млн. Суми викрадених євро – від 2,5 тис. до 500 тис., рублів – від 275 тис. Крім того, з сейфів та скриньок були вкрадені близько 40 антикварних монет та золоті злитки вагою більше 3 кг. Крадуть також документи”, – розповіли в столичній міліції.

Найчастіше крадіжки скоюють сторонні люди. Тим не менш, на руку злочинцям може зіграти і несумлінність співробітника фінустанови. “У самому депозитарії немає камер спостереження, і працівник банку зобов’язаний знаходитися біля скриньок весь час, поки клієнт перевіряє вміст. Але багато співробітників такого не роблять: вони можуть піти у своїх справах, навіть не думаючи, що під виглядом клієнта може ховатися ведмежатник. А він у цей час дістане відмички – і піде розкривати всі скриньки поспіль”, – розповів нам співробітник одного зі столичних банків Олександр Пишнюк.

Як повідомлялось раніше, у Голосіївському парку побили та пограбували журналіста.

Нагадаємо, чоловік пограбував київський банк та залишив в подяку шоколадку.

Джерело: “Сегодня”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

30 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати