Змінимо разом
   столицю на краще!

У Києві влаштують велике грузинське застілля

Четвер, 10 вересня 2015, 20:00
У Києві влаштують велике грузинське застілля

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, 26-27 вересня Національний ботанічний сад ім. Гришко перетвориться на колоритну Грузію.

На “Великому грузинському застіллі” гостей чекають тисячі хачапурі, хінкалі і шашликів, сотні головок сиру, річки вина, десятки соусів, а також кулінарні майстер-класи кращих шеф-кухарів, повідомили організатори.

У програмі найсмачнішого осіннього свята – меню від більш 20 грузинських ресторанів, дегустації вина і спецій, концерти живої музики – від старовинних наспівів до сучасного диско-діджея, кінопокази улюблених грузинських фільмів, майстер-класи ковалів і гончарів, уроки грузинської мови і каліграфії та запальні танці – мтіулурі, картули і лезгинка.

“Велике грузинське застілля” відкриється в зоні Гірського саду. Це живописне місце нагадує Кавказькі пейзажі і, мені здається, дуже органічно поєднується з ідеєю події, – каже директор Національного ботанічного саду ім. Гришко Наталія Заіменко. – Вхід на свято буде безкоштовним, а вхід в ботанічний сад залишиться колишнім – 30 гривень. Всі кошти, виручені в ці дні, будуть спрямовані на придбання нових рослин для зони виноградників, без яких важко уявити ботанічний сад і неможливо уявити Грузію”.

Свято проходитиме два дні, з 11:00 до 20:00.

Як повідомлялось раніше, киян запрошують на «ГОГОЛЬFEST».

Нагадаємо, у Києві пройшов фестиваль “ПивКультура”.

Джерело: “Сегодня”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

20 березня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати