Змінимо разом
   столицю на краще!

У Києві розробили онлайн-мапу працюючих бюветів

Четвер, 28 травня 2015, 15:20
У Києві розробили онлайн-мапу працюючих бюветів

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, напередодні Дня столиці на офіційному сайті ПАТ “АК “Київводоканал” почав функціонувати інтерактивний розділ про роботу бюветних комплексів столиці. Він створений задля оперативного інформування киян, які користуються водою з артезіанських свердловин, про технічний стан бюветів та якість води у них.

Про це повідомляють в прес-службі “Київводоканалу”.

Дізнатися, чи працює бювет на сусідній вулиці, тепер можна не виходячи з квартири. Для зручності користувачів у новому сервісі зібрані і структуровані найбільш актуальні дані, котрі оперативно оновлюватимуться.

Якщо споживачі вважають найкращим бювет, яким вони користуються, за нього можна проголосувати, і таким чином кияни створять власний рейтинг бюветів. Також за допомогою онлайн-форми можна повідомити про технічні негаразди з бюветом чи неналежний санітарний стан прилеглої території. Зібрану інформацію Київводоканал узагальнюватиме і спрямовуватиме за належністю для реагування.

Розділ наразі працює в тестовому режимі, з часом він буде наповнюватися додатковою інформацією. Пройти до мапи можна за посиланням: www.vodokanal.kiev.ua/ua/buvets

Загалом у Києві побудовано 204 бюветні комплекси, з них 187 перебувають на балансі комунального підприємства «Київводфонд», моніторинг їхнього стану здійснює “Київводоканал”.

Джерело: ”Хрещатик”

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

19 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати