Змінимо разом
   столицю на краще!

У Києві поліцейські затримали квартирних аферистів

Неділя, 15 листопада 2015, 09:57
У Києві поліцейські затримали квартирних аферистів

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, у Києві поліцейські затримали квартирних аферистів. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Києві.

“Схема була проста: чоловік знімав житло на три доби. За цей час підробляв документи, паспорт і свідоцтво про реєстрацію нерухомого майна. На сайті оголошень розміщував оголошення про здачу житла. Коли документи були готові, в гру вступав його спільник, який під виглядом ріелтора представляв приміщення. Знайшовши кілька орендарів, чоловіки отримували від них гроші (а це - по кілька тисяч гривень) і зникали”, - йдеться в повідомленні.

Зловмисниками виявилися уродженець Миколаївської області, 1975 р. н., раніше судимий за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, і уродженець Рівненської області, 1987 р. н.

Новини за темою: У Києві міліція затримала шахраїв, які обманювали пенсіонерів

“Чоловіки зізналися у скоєному. Зараз встановлюються всі потерпілі і свідки вчинення правопорушень. Зібрані докази підтверджують злочинну діяльність групи в Печерському, Шевченківському та Дніпровському районах столиці”, - уточнюється в повідомленні.

За ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України зловмисникам загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялось раніше, “липка афера”: шахраї вигадали новий спосіб крадіжки коштів з банкомату.

Нагадаємо, шахраї дзвонять киянам від імені Кличко.

Джерело: “112”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

8 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати