Змінимо разом
   столицю на краще!

У Голосієвському районі “Картку киянина” оформили 60 учасникам АТО

Четвер, 26 лютого 2015, 09:43
У Голосієвському районі “Картку киянина” оформили 60 учасникам АТО

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у Голосіївському районі столиці активно проводиться робота по впровадженню в місті багатофункціональної електронної пластикової картки “Картка киянина”.

За інформацією Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації станом на 10.02.2015 р. в системі “Картка киянина” зареєстровано 40 595 осіб, які мають право на додаткові пільги та доплати відповідно до рішень Київської міської ради; видано - 38 370 карток.

Згідно з рішенням Київської міської ради від 09.10.2014 № 527/527 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 17.04.2013 р. № 104/9161 „Про запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка киянина» мають право на отримання картки «Картка киянина» учасники антитерористичної операції, а також особи, які переміщується з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції за умови реєстрації місця проживання в місті Києві. Станом на 05.02.2015 року оформили «Картку киянина» 60 осіб, які брали та беруть участь в антитерористичній операції.

Мешканці Голосіївського району можуть оформити «Картку киянина» в Управлінні праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, яке знаходиться за адресою: вул. Бубнова, 5. Управлінням проводиться збір реєстраційних даних у громадян, видача та облік «Карток киянина» окремим категоріям громадян, які мають право на додаткові пільги та доплати відповідно до рішень Київської міської ради.

Інформація про порядок реєстрації для отримання «Картки киянина» розміщена на стендах Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, в філіях відділу субсидій та пільг, які розташовані в житлових організаціях, на веб-сайті адміністрації та Територіального центру соціального обслуговування, яка постійно оновлюється. Також Управлінням організована робота „Гарячої лінії” за телефоном: 257-23-87, за якою мешканці району отримують необхідну інформацію з питань оформлення та принципу дії картки. Забезпечено прийом громадян за попереднім записом.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

30 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати