Змінимо разом
   столицю на краще!

У Голосіївському парку планують зробити велосипедні маршрути

Середа, 25 березня 2015, 11:55
У Голосіївському парку планують зробити велосипедні маршрути

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, адміністрація національного парку “Голосіївський” звернулась до активістів велосипедного руху — Асоціації велосипедистів Києва — із пропозицією разом розробити і маркувати у парку велосипедні маршрути.

Нинішні маршрути, якими їздять велосипедисти, співпадають із екостежками, де проводяться екскурсії і велосипедисти можуть зіткнутись із перехожими. А частина веломаршрутів заходить на заповідну зону, де їздити заборонено, повідомляється на сайті Асоціації.

«Адміністрація парку не має намірів забороняти рух велосипедистів, проте має бажання зробити його більш упорядкованим, безпечним та таким, що враховує особливий статус територій», — йдеться у повідомленні.

Планується, що буде проведена зустріч представників адміністрації парку та Асоціації, а пізніше, у вихідний день — воркшоп із розробкою веломаршрутів та їх позначенням на території парку.

Для участі у розробці маршруту та інших ініціативах Асоціації велосипедистів Києва, потрібно для початку приєднатись до організації.

Джерело: epochtimes

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

8 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати