Змінимо разом
   столицю на краще!

У Голосієво продовжують зводити скандальні забудови?

Середа, 8 липня 2015, 14:08
У Голосієво продовжують зводити скандальні забудови?

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у Голосіївському районі столиці на вул. Ломоносова між будинками 79-81 розпочалося нове будівництво.

Про це повідомляє депутат Київради Олег Калініченко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“Усе б нічого, проте громадські слухання з мешканцями будинків не проводились. До того ж будинок №79 достатньо старий, без суттєвого фундаменту та з дерев’янними перекриттями тож будь-яке будівництво матиме для мешканців жахливі наслідки”, - йдеться в повідомленні депутата.

За його словами, забудовником ділянки є банк “Аркада”.

“Учора моя команда навідалася на «будівництво» та отримала роз’яснення від «головного». Той запевнив, що зараз проводяться лише випробування грунту, а в разі позитивних результатів за місяць розпочнеться активна фаза будівництва. Також команду намагались запевнити, що усі необхідні дозволи є, в тому числі і від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення цих випробувань”, - розповів Олег Калініченко.

Зі своєї сторони мешканці створили ініціативну групу. Спільними активними діями з залученням правоохоронців, які приїхали на місце будівництва, вони домоглися для мешканців зустрічі із забудовником для роз’яснення ситуації і пошуку компромісу.

“Зі своєї сторони я надіслав звернення задля розуміння законності будівництва на цій ділянці до КМДА, Департаменту архітектури та містобудування КМДА та Голосіївської РДА. За 10 днів отримаю відповідь та документи, що підтверджують, або спростовують право будівництва на цій ділянц”, - наголосив депутат.

За словами мешканців, коли в них будували через дорогу житловий комплекс “Ліко Град” та інші будинки - по стелі та стінам пішли тріщини, неодноразово проривало труби.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати