Змінимо разом
   столицю на краще!

Столичні комунальники відремонтують 500 міжбудинкових проїздів

Середа, 27 травня 2015, 14:27
Столичні комунальники відремонтують 500 міжбудинкових проїздів

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, до листопада 2015 року комунальна корпорація «Київавтодор» повинна відремонтувати 469 міжбудинкових та міжквартальних проїздів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов під час перевірки завершення капітального ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкової території на вул. Закревського, 85-А–85-Б у Деснянському районі.

“На вимогу киян, які зверталися зі скаргами до Контакт-центру 15-51, до листопада поточного року мають бути відремонтовані 469 міжбудинкових та міжквартальних проїздів. На відновлення асфальтного покриття місто вже виділо понад 200 млн грн”, – зазначив він.

Інспектуючи відремонтовану ділянку дороги на вул. Закревського, 85-А–85-Б, Ігор Ніконов зазначив, що ремонтні роботи тривають в усьому місті. Так, на вказаному об’єкті було облаштовано нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини загальною площею 1 050 кв. м, нове покриття тротуарів (750 кв. м), 18 люків оглядових колодязів і 7 нових зливостічних колодязів, відрихтовані старі та встановлені нові бортові камені, замінено понад 220 пог. м бордюрів.

На вулиці Газопоровідній у Подільському районі вже облаштовано дощову каналізацію, розширено проїжджу частину (від вул. Стеценка до вул. Синьоозерна), встановлено 46 нових опор освітлення. Наразі триває ремонт покриття дорожньої частини (45 400 кв. м), прокладення тротуарів (11 400 кв. м), облаштування зовнішнього освітлення, перекладення кабелів,
благоустрій території. На це з міського бюджету виділено цього року 30,8 млн грн.

Заступник голови КМДА також нагадав про реконструкцію вул. Магнітогорської, капітальний ремонт вул. Віскозної (від пров. Червоноармійського до буд. №32) у Деснянському районі та вул. Чорнобильської, 24/26 (до вул. Осінньої) у Святошинському районі.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

21 березня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати