Змінимо разом
   столицю на краще!

Отримай іменне крісло у кінотеатрі “Жовтень”

Понеділок, 20 липня 2015, 15:37
Отримай іменне крісло у кінотеатрі “Жовтень”

Як дізналися ГО Перспективи Києва”, громадські активісти з ініціативи «Врятуй Жовтень» збирають пожертви в обмін на можливість отримати іменну табличку на кріслі у кінотеатрі.

За їх даними, столична влада пообіцяла відкрити кінотеатр до виборів, але взялась за відновлення лише будівлі, без глядацьких крісел та кінотехнологічного обладнання.

Проектом реконструкції передбачено збереження загального історичного вигляду будівлі, оновлення екстер’єру зі збереженням стилю конструктивізму, приведення кінотеатру до відповідності зі сучасними нормам безбар’єрності та техніки безпеки.

Кошти на відновлення самого кінотеатру чиновники запропонували активістам віднайти самотужки. На закупівлю кіноапаратури та крісел для трьох кінозалів потрібно 5,1 млн грн. Компанія-постачальник обладнання надає розстрочку та просить 1,3 млн в якості першого платежу, постачальник крісел має отримати 0,9 млн. Разом – 2,2 млн грн.

Щоб зібрати кошти на відновлення кінотеатру, активісти ініціативи “Врятуй Жовтень”, спільно з ТОВ “Кіноман” ( співробітники кінотеатру) оголошують старт проекту “Меценатське крісло”. Кожен бажаючий може пожертвувати кошти на відновлення кінотеатру “Жовтень”, за це він отримає іменне крісло в одному із залів, де буде табличка з іменем мецената.

Розмір благодійного внеску на одне крісло від фізичних осіб – 3000 грн, та допомогати можна і разом, тоді на табличці буде декілька прізвищ поруч.

Долучитись до проекту “Меценатське крісло” можна за посиланням: http://www.zhovten.org.ua/uk/movieclub.

Як повідомлялось раніше, “Жовтень” обіцяють відкрити 25 жовтня.

Пропонуємо переглянути, як буде виглядати оновлений “Жовтень”.

Джерело: “СоцПортал”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

19 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати