Змінимо разом
   столицю на краще!

Обіцяного річкового таксі у столиці не буде

Понеділок, 25 травня 2015, 10:35
Обіцяного річкового таксі у столиці не буде

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, обіцяного річкового таксі цього року у столиці не буде, а вартість прогулянки по Дніпру суттєво збільшилась. Відправитися на річкову прогулянку у Києві можна одразу з трьох місць: Поштової площі, станції метро «Дніпро» та Гідропарку. А до Дня Києва може відкритися ще один маршрут - від Оболонської набережної. Для учасників АТО - безкоштовна поїздка, а для закоханих - романтична вечеря.

- Ми думаємо до Дня Києва запустити пару рейсів з Оболонської набережної, - розповіли у “Річфлоті”.

Зараз від станції метро “Дніпро” по мірі наповнення відправляється “Каштан-5”.

- Ми ходимо щодня, час відправлення - по завантаженню. Прогулянка триває годину. У будні вирушаємо в рейс, коли на борту 20-25 пасажирів. На вихідних відправляємось щогодини, - розповідає капітан Сергій Коротчук.

Вартість прогулянки для дорослого - 80 гривень, для дитини старше шести років - 40 гривень. Учасники АТО можуть проїхати безкоштовно.

- Увечері є рейс «аквадискотека», де збирається багато молоді. Вартість - 100 гривень. Торік годинна прогулянка коштувала 60 гривень. Цього року довелося підвищити вартість через підвищення цін на паливо і курсу долара, - говорить він.

Як і торік, на судні можна купити пиво, сік, воду, горішки, чіпси і шоколадки. Все - від 15 гривень. А ще тут можна замовити романтичну вечерю на двох. Для цього треба зателефонувати заздалегідь, обрати страви з меню і приїхати на прогулянку.

На Поштовій площі вибір прогулянкових теплоходів ширше, але знижок для учасників АТО немає. Тут можна поплавати годину за 80 гривень, півтори - за 100, аби 3,5 години на Київське море - за 220 гривень. Теплоходи на годинні прогулянки відправляються щогодини, а на півторагодинні - за наповненням.

До слова, з Річкового вокзалу цьогоріч, як і торік, можна дістатись Дніпром у «Межигір’я». Щоправда, коштуватиме шестигодинна прогулянка 500 гривень (тоді як торік обходилась у 180 гривень). Сюди входить дорога до «Межигір’я», двогодинна прогулянка там і дорога назад. На теплоході є аудіосупровід, де розповідають, що розташовано справа чи зліва борту. За вхід до “Межигір`я” доведеться заплатити додатково 50 гривень.

Джерело: ”Вести”

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

20 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати