Змінимо разом
   столицю на краще!

Нова поліція затримала двох злодіїв у Голосієво

Понеділок, 6 липня 2015, 14:54
Нова поліція затримала двох злодіїв у Голосієво

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, минулої доби столична патрульна поліція отримала та обробила 1764 повідомлень щодо адміністративних та кримінальних правопорушень. При спробі пограбування одного з офісів приватного підприємства, було затримано та притягнуто до відповідальності двох осіб. Для того, щоб відновити правопорядок, працівникам роти патрульної служби Голосіївського району знадобилось 10 хвилин.

Про це стало відомо із соцмережі Facebook, де відзвітувала нова патрульная поліція Києва.

“Під час вчорашнього патрулювання патрульна поліція зареєструвала 76 ДТП, серед яких у 56 випадках обійшлося без потерпілих. В результаті трьох ДТП потерпілі отримали важкі тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню після того, як співробітники патрульної поліції надали їм необхідну домедичну допомогу. У більшості випадків, наряд поліції прибував на виклик впродовж 3 хвилин з моменту надходження повідомлення про подію”, - йдеться у повідомленні.

Прес-служба нової патрульної поліції дякує мешканцям Києва за співпрацю, підкреслюючи, що тільки разом можна забезпечити громадський порядок та безпеку у столиці!

“Ми продовжуємо цілодобове патрулювання Києва, служити вам та захищати вас. Окрім того, повідомляємо стосовно звинувачень у деяких ЗМІ, нібито працівники патрульної поліції втратили два пістолети і чотири автомобілі під час служби: ця інформація не відповідає дійсності, просимо не розповсюджувати чутки”, - наголошується у повідомленні.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

1 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати