Змінимо разом
   столицю на краще!

Народна рада розпочала роботу

Понеділок, 1 грудня 2014, 09:38
Народна рада розпочала роботу

Вирубка дубової алеї, незаконне встановлення МАФів, незрозуміла ситуація із лічильниками та захмарні комунальні платежі – ці та інші проблеми хвилюють мешканців столиці. Саме це було озвучено на засіданні Народної ради Голосіївського району 27 листопада, у якій взяли участь Руслан Гаджимурадов, голова Правління ГО «Перспективи Києва» та член Наглядової ради Володимир Наконечний.

Влада повинна прислухатися до мешканців району, саме тому на засіданні було ухвалено Меморандум про співпрацю Народної ради та Голосіївською РДА. До головних завдань громадських активістів – членів Народної ради належать: громадський контроль за владою, створення люстраційних списків, мобілізація громадськості для участі в акціях та кампаніях в межах району, проведення інформаційно-просвітницьких заходів.

Руслан Гаджимурадов, який є активним членом Народної ради, зазначає: «Громадськість не повинна стояти осторонь проблем Голосіївського району. Вона повинна вказувати на них, пропонувати своє бачення їх вирішити. Чиновники, у свою чергу, мають прислухатися до голосу громади. Лише за активної співпраці громадськості та влади можна досягнути результату».

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

13 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати