Змінимо разом
   столицю на краще!

На землі замміністра з’явиться сквер

Середа, 29 липня 2015, 10:00
На землі замміністра з’явиться сквер

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у Голосіївському районі столиці біля будівництва житлового комплексу “Лимонад”, на вулиці Трутенка буде створений сквер.

Про це йдеться в проекті рішення Київради, ініційованого депутатом Миколою Негричем і поданому групою депутатів.

Так, проектом рішення, передбачається надати ділянці, який розташований на вул. Трутенка в Голосіївському районі столиці статус скверу. Будівництво буде проходити в рамках Програми розвитку зеленої зони м.Києва, а кошти будуть передбачені з бюджету “Кіезеленстроя”.

Як повідомив, співавтор проекту, Микола Негрич, зараз йде боротьба за статус скверу на землі, до якої, за словами депутатів, має відношення скандальний замміністра оборони В’ячеслав Кредісов.

За словами Негрича, питання створення скверу викликав тривогу у людей, які інвестували у квартири в житловий комплекс “Лимонад”, споруджуваний по сусідству.

- Жителі району стривожені тим, що конфлікт із землею, якої заволодів Кредісов, може негативно позначитися на будівництві їх житла. Справа в тому, що людям відомий недавній скандал з аферою Кредісова і жілкомплексом в смт. Коцюбинське. Там більше 30 сімей опинилися під загрозою виселення, через те що екс-замміністра оборони виставив претензію на ці квартири. Але в даному випадку людям, які вклали свої гроші в жилкомплекс “Лимонад”, хвилюватися немає причин: тим будинкам які будуються нічого не загрожує і ніякого нового будівництва там не буде - у людей буде і житло, і сквер, - сказав Негрич.

Також за словами Миколи Негрича, ініціатива створити сквер, викликала протест незаконних власників землі та ті розгорнули дискредитує кампанію проти депутата.

“Як тільки ми виступили з ініціативою створити сквер, проти мене і моїх колег Кредісовим була розгорнута ціла інформаційна кампанія в помсту. Під нашими офісами чергують люди в камуфляжі з відпрасованими прапорами і надрукованими красивими транспарантами. Чому вони прийшли, виразно сказати не можуть. Зате потім в “жовтих” ЗМІ тиражується інформація про борців-активістів “.

Як відомо, днями в деяких ЗМІ з’явилася інформація про пікет офісів депутатів Київради людьми, що називають себе “Антирейдерського союзу підприємців України” і виступаючими проти “свавілля київської влади”. Чоловіки у камуфляжній формі коментувати що відбувається і фотографуватися відмовилися.

Як повідомлялось раніше, на Лятошинського у столиці зроблять сквер замість забудови.

Нагадаємо, у Голосіївському районі відкрили Сквер Героїв Небесної Сотні

Джерело: “Цензор.Нет”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 жовтня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати