Змінимо разом
   столицю на краще!

На Андріївському узвозі обмежать авторух

Середа, 6 травня 2015, 11:21
На Андріївському узвозі обмежать авторух

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, за дорученням мера Віталія Кличка будівельники встановлюють на перетині вулиць Андріївський узвіз - Боричів тік системи регулювання транспортного руху, або так звані боларди. Завдяки ним, автомобільний рух вулицею буде обмежений. Нею зможуть проїхати лише мешканці узвозу, власники установ та закладів, які працюють на узвозі та спецтранспорт: швидка, пожежка, сміттєвози та шляховики.

Наразі ведуться роботи по встановленню необхідних комунікацій та відповідного обладнання біля Андріївської церкви. Очікується, що боларди запрацюють у тестовому режимі уже з 9 травня. Наступним етапом стане обладнання болардами з’їзду на на вулицю Воздвиженську, а також впорядкування ярмарку на історичній вулиці.

Довідка: Сучасний болард — це автоматичний пристрій, призначений для обмеження в’їзду транспортних засобів, або резервування місць для паркування. Іншими словами, боларди — це протитаранні висувні стовпи, дорожні бар’єри, які вмонтовуються в дорожнє полотно, і по сигналу з пульта, перекривають проїжджу частину за рахунок висувного елемента циліндричної форми.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 жовтня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати