Змінимо разом
   столицю на краще!

Кличко звільнив Целовальника через хабарництво

Четвер, 1 жовтня 2015, 13:25
Кличко звільнив Целовальника через хабарництво

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, мер Києва Віталій Кличко звільнив головного архітектора Києва, директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Сергія Целовальника та двох його заступників із займаних посад.

Про це Кличко повідомив під час наради з представниками Департаменту містобудування та архітектури.

Мер зазначив, що питання про наведення ладу в сфері зовнішньої реклами й упорядкування ситуації з МАФами стояв давно, але до цього часу до кінця проблеми не вирішені, комплексна схема розміщення зовнішньої реклами та комплексна схема розміщення МАФів не затверджені.

“Ми замінили главу “Київреклами”, але досі порядок не наведений, скарг не менше, будівель вже не видно в столиці – все завішене рекламою. Такої кількості хаотичної реклами я не бачив ні в одному місті світу! Навести порядок у рекламі – питання Департаменту архітектури, розміщення і прибирання МАФів – знову Департаменту архітектури, видача детальних планів території – знову вони. І з усіх джерел я чую, що необхідно з кимось домовлятися, а змінити рішення на позитивне можна за винагороду. З цієї причини був звільнений заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш, коли права на розміщення реклами передавалися одному комерційному підприємству. Тому за результатами незадовільної роботи за даний період я прийняв рішення звільнити головного архітектора та двох його заступників із займаних посад. Проведемо конкурс і візьмемо людей, які здатні навести порядок у цій сфері та будуть працювати чесно і відповідально. А з керівниками управлінь будемо розбиратися окремо”, – підкреслив Віталій Кличко.

Як повідомлялось раніше, у Києві знесуть Батьківщину-Мати та ще 145 пам’ятників.

Нагадаємо, арку Дружби народів знесуть.

Джерело: “Сегодня”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати