Змінимо разом
   столицю на краще!

Кияни витрачають на обігрів в 5-6 разів більше ніж європейці

Понеділок, 25 травня 2015, 15:13
Кияни витрачають на обігрів в 5-6 разів більше ніж європейці

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, столиця має значний інвестиційний потенціал у впровадженні енергоефективних технологій. Місто витрачає на обігрів квадратного метру будівлі у кілька разів більше теплової енергії, ніж будь-яке інше європейське місто. Наразі фахівці підрахували, що кияни витрачають на обігрів 1 кв. м будівлі в 5-6 разів більше теплової енергії, ніж європейці. Такими видалися результати енергоаудиту.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов, передає прес-служба КМДА.

“У зв’язку з цим столиця має значний інвестиційний потенціал у впровадженні енергоефективних технологій. Зокрема, обсяги інвестицій в енергозберігаючі проекти Києва можуть сягнути 3 мільярдів доларів. Ми вже бачимо зацікавленість багатьох міжнародних інституцій у таких проектах і працюємо над розробкою інвестиційних програм у цьому напрямку”, – повідомив пан Ніконов.

При цьому посадовець підкреслив, що надважливу роль у розвитку енергозберігаючих технологій у Києві та Україні відіграла низка ухвалених законопроектів щодо енергетичної модернізації країни.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

10 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати