Змінимо разом
   столицю на краще!

Київрада збільшила видатки на ремонт інфраструктури столиці

Четвер, 14 травня 2015, 17:41
Київрада збільшила видатки на ремонт інфраструктури столиці

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, на пленарному засіданні Київська міська рада внесла зміни до бюджету міста на 2015 рік. Так, збільшено видатки на ремонт інфраструктури міста.

Отже, по об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури додаткові кошти направляться на продовження робіт з реконструкції проспекту Перемоги (41,1 млн грн), будівництво Подільського мостового переходу (32,2 млн грн), оновлення парку трамвайних вагонів (105 млн грн), придбання ремонтної і прибиральної техніки для КП “Київавтодор” (60 млн грн), установка “лежачих поліцейських” біля шкіл та дитсадків (10 млн грн) і встановлення світлофорів (5 млн грн).

На реконструкцію Поштової площі будуть додатково виділені 20 млн гривень, а саме на роботи зі збереження археологічних знахідок на площі.

Ще 150 млн грн спрямовано на капремонт міжквартальних проїздів та 10 млн грн - на освітлення прибудинкових територій. 25 млн грн спрямовано на капремонт бульвару Шевченка та 8,5 млн грн - на капремонт площі Перемоги.

У сфері житлово-комунального господарства додатково передбачені кошти на заміну та модернізацію ліфтів у житлових будинках (60 млн грн), на капремонт житлового фонду (51,5 млн грн), на облаштування ігрових та спортивних майданчиків (10 млн грн).

Окрім того, Київрада розпорядилася щодо ремонту шкіл та дитсадків до 20 серпня. Про це в ході засідання постійної комісії Київради з питань комунального господарства та енергетичного комплексу заявив її глава - Олександр Клюс.

За словами Клюса, особливу увагу слід звернути на ремонт покрівель. Адже після того, як підуть дощі, потече і дах, і ремонт на третьому і четвертому поверхах буде зіпсований.

Також виконавці ремонту повинні провести і термосанацію вікон. До 20-го серпня школи та дитсадки мають бути відремонтовані. Це буде вже крайній термін. А потім комісія перевірить якість виконаних робіт, - підкреслив Клюс.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

12 жовтня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати