Змінимо разом
   столицю на краще!

Київрада поверне собі “Київенерго” та Дарницьку ТЕЦ

Вівторок, 28 липня 2015, 18:00
Київрада поверне собі “Київенерго” та Дарницьку ТЕЦ

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, київська міська рада має намір повернути “Київенерго”, “Київгаз”, “Київводоканал” в комунальну власність. Відповідний проект рішення пройшов узгодження в комісіях і незабаром буде винесений до сесійної зали.

“Необхідно повернути в комунальну власність підприємства ПАТ” Київенерго “, ВАТ” Київводоканал “, ТОВ” Євро-РЕКОНСТРУКЦІЯ “(Дарницька ТЕЦ)”, ВАТ “Київгаз” і звернутися до суду від імені територіальної громади з вимогою скасувати незаконні рішення щодо протиправного відчуження цих підприємств, а також вжити заходів в межах законних повноважень, з перевірки обґрунтованості тарифів у житлово-комунальному господарстві “, - йдеться в повідомленні.

При цьому в КМДА кажуть, що дане рішення неможливо виконати в повній мірі. Про це в коментарі розповів Директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури при КМДА Дмитро .Новицький.

“Що стосується” Київенерго “, то угоду з використання комунального майна закінчується в 2017 році і відповідно там тривають процедури, які готують до завершення цей договір. Дарницька ТЕЦ не може бути передана у комунальну власність тому, що свого часу вона була продана. “Київгаз” має певну частину власності громади Києва. Що стосується “Київводоканалу”, то він майже повністю у власності міста “, - розповів Новицький.

На засіданні 23 липня даний проект рішення вже виносився до сесійної зали, проте Київрада не встигла розглянути і проголосувати це питання, тому його перенесли.

Як повідомлялось раніше, Київрада роздасть виборцям 1 000 000 грн.

Нагадуємо, Київрада збільшила видатки на ремонт інфраструктури столиці.

Джерело: “44”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

12 жовтня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати