Змінимо разом
   столицю на краще!

“Хімічна атака” на Оболонь

Понеділок, 1 грудня 2014, 12:32
“Хімічна атака” на Оболонь

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, оболонці масово скаржаться на те, що їх труять “хімічним” димом. Мешканці говорять пр нестерпний хімічний сморід у вечірні та нічні години, який суттєво відчувається вже кілька місяців поспіль. За словами місцевих активістів, на їх звернення до СЕС та КМДА, відповіли, що винуватцями “хімічної атаки” є торф`яники, що палають в Київській області.

“Однак запах не зник навіть з приходом снігопадів. Примітно, що сморід з’являється щоденно в один і той же час - після 17-18 години вечора”, - відзначають мешканці Оболоні.

Люди переконані, що причиною смороду є незаконне спалення побутових відходів, серед яких часто трапляється пластик та інші небезпечні речі, які отруюють повітря і несуть загрозу життю і здоров’ю людей.

За їх словами, сморід сильніше за все відчувається на вулицях Богатирській, Зої Гайдай, Тимошенко, Гербів Дніпра та Героїв Сталінграду.

“Іноді дуже сильний сморід в районі “Ашану” на Петрівці (проспект Московський). У неділю було дуже інтенсивно чути вранці на Зої Гайдай і на Луговій. Є підозра, що це могло горіти звалище на вул. Богатирській біля нового “Епіцентру” (місяць тому ми бачили там димову завісу), також було припущення, що це завод на Петрівці, або інші підприємства в районі промзони на вул. Автозаводській”, - говорять мешканці Оболоні.

На звернення мешканців з проханням перевірити підприємства району, у столичній СЕС повідомили, що зробити цього не можуть.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

13 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати