Змінимо разом
   столицю на краще!

До Київради проходять 6 політичних партій

Середа, 5 серпня 2015, 15:26
До Київради проходять 6 політичних партій

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, якби вибори у Києві пройшли в липні, то до Київради потрапило б шість політичних сил.

Про це повідомляє центр соціологічних досліджень.

Перше місце займає “Блок Петра Порошенка”, за який готові віддати свої голоси 27,7% киян. На другому місці тримається “Батьківщина” Юлії Тимошенко, — за неї готові проголосувати 11,9% респондентів.

Майже таку саму кількість голосів — 11,2% може зібрати “Опозиційний блок”. З невеликим відривом на четвертому місці знаходиться “Самопоміч” львівського мера Андрія Садового — за неї готові проголосувати 10,5% киян. Досить високі позиції також має Радикальна партія Олега Ляшка, яка викликає симпатії у 9,3% киян.

Остання партія, яка впевнено долає 5%-й виборчий бар’єр — це новачок і головне відкриття виборчої гонки “Рух за реформи”, за який готові проголосувати 7,2% киян. Показово, що ще два місяці тому кияни майже нічого не знали про цю партію.

Не долає поки що 5%-й бар’єр радикальний “Правий сектор” Дмитра Яроша (4,6%), “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка (3,6%), Народний фронт Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка (3,2%), “Сильна Україна” Сергія Тігіпка (2,4%), а також нова партія дніпропетровського олігарха Ігоря Коломойського УКРОП (1,4%,).

Як повідомлялось раніше, Києву повернули Райради.

Нагадаємо, у Київраді демонтували кнопки для голосування.

Джерело: “СоцПортал”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

17 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати