Змінимо разом
   столицю на краще!

До 2020 року Київ опиниться під повним контролем камер відеоспостереження

Понеділок, 5 жовтня 2015, 14:44
До 2020 року Київ опиниться під повним контролем камер відеоспостереження

Як дізналась ГО “Перспективи Києва”, найближчим часом у громадському транспорті Києва з’явиться «розумна» диспетчерська система, в лікарнях, школах і будинках проведуть аналіз втрат тепла, а лікарі матимуть доступ до наших медкарт за допомогою Мережі. Такі проекти впровадять до 2020 року за результатами підписання меморандуму між столичною владою, громадськістю та експертами на форумі Kyiv Smart City. На впровадження кожного проекту знадобиться 6-9 місяців.

«Місто розвивається, зростає його населення, тому потрібно вирішувати його проблеми. На форумі між владою, бізнесом та громадськістю підписаний меморандум, що ми починаємо будувати «розумне місто». Інтерес у бізнесу до наших ідей величезний, оскільки всі напрямки інвестиційно привабливі. Щоб втілити їх, при КМДА незабаром створимо офіс Smart City. Він буде аналізувати проблеми міста, виробляти шляхи вирішення і впроваджувати проекти. Ми не починаємо з нуля - ми працювали чотири місяці, тепер будемо більш глибоко опрацьовувати всі сфери», - розповідає керівник Kyiv Smart City Юрій Назаров.

Один з проектів, який вже почали впроваджувати, - оснащення станцій і поїздів метро безкоштовним Wi-Fi.

Також, у столиці припускають створити систему відеоспостереження - від скупчень людей в громадських місцях до звичайних дворів.

Нові технології впровадять і в роботу громадського транспорту. «Маршрутки некеровані, їздять без дотримання графіка. Ми змусимо маршрутників поставити GPS-трекери і вивести всю інформацію на єдиний диспетчерський центр міста. Буде видно, відхиляються вони від графіка чи ні. У зв’язку з цим розробимо систему штрафів», - розповів Юрій Назаров.

Як повідомлялось раніше, у Києві побудують ще один аеропорт, 3 мости та нову гілку метро.

Нагадаємо, “Лівобережну” модернізують.

Джерело: “Вести”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

9 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати