Змінимо разом
   столицю на краще!

Дніпро перетворюється на “річку-смердючку”?

Понеділок, 8 червня 2015, 10:26
Дніпро перетворюється на “річку-смердючку”?

Як стало відомо ГО “Перспективи Києва”, у столиці в Дніпро тоннами зливають невідому багнюку із запахом хлору. На території столичних Русанівських садів (вул. Садова, 1) з труби до річки зливається брудна суміш. Викиди проходять декілька раз на день у величезних масштабах.

За інформацією спільноти ”Громадська варта Дніпровського району” на Facebook, забруднена вода по течії йде на пляжі Лівого берега - “Зону Здоров’я” на Микільській Слобідці та Гідропарк.

Активісти стверджують, що до цієї труби нелегально зливають шкідливі хімікати підприємства, які винаймають приміщення на території Холодокомбінату (ХОЛОДОКОМБІНАТ №3, вул. Степана Сагайдака, 114а) і підключені до мережі труб. Вода має сильний запах хлору і синій темний колір.

У комунальному підприємстві “Плесо” пояснили, що на території Русанівських садів знаходиться випуск підземного каналізаційного колектору дощової каналізації діаметром 200 см в Русанівську протоку, а відтак знаходиться у розпорядженні “Київавтодору”, тож проводити аналіз води має саме ця організація.

У свою чергу, у Дніпровській райдержадміністрації також порадили звернутися до “Київавтодору” за поясненнями. А тим часом забруднена вода продовжує стікати у Дніпро.

Джерело: “Depo.ua

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

19 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати