Змінимо разом
   столицю на краще!

Депутати розкритикували Генплан Києва

П’ятниця, 28 серпня 2015, 07:00
Депутати розкритикували Генплан Києва

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, народний депутат Борислав Береза ​​вважає, що в Києві готується новий дерибан землі схожий на той, що організував Черновецький.

“Зараз в КМДА проходить паказушно-постановочне депутатське слухання. Практично немає депутатів. Зареєстровано 23 депутата Київради. У залі присутні менше 20. Йде відверта легалізація всіх незаконних будівництв і спроба роздерибанити землю на Трухановому і на Жуковому острові. В ім’я цього готові знести всі спортивні бази і поміняти цільової призначення лісової і прибережної зони”, - вважає нардеп

Депутат Київради Олена Єскіна пише: “Триває друга частина депутатських слухань абсолютно протипраано розробленого проекту нового генерального плану міста Києва. З депутатів присутні лише О.Резніков у президії та я у залі (не можу піти, оскільки маю продовжувати виступати по ряду скандальних питань).

Целовальник не зміг назвати жодної правової підстави для розробки нового генерального плану, а тому я вимагаю від правоохоронних органів надати відповідну оцінку нецільовому використанню бюджетних коштів в особливо великих розмірах, витрачених на неправомірну розробку (понад 20 млн.грн.), а також просування цієї сумнівної творчості черновецького-попова”.

Як повідомлялось раніше, у Київраді виставили стенди Генплану для оцінки киян.

Нагадаємо, заступник мера розкритикував новий генплан Києва.

Джерело: “СтройОбзор”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

7 травня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати