Змінимо разом
   столицю на краще!

Безкоштовну художню школу відкриють у Києві

Понеділок, 22 червня 2015, 12:32
Безкоштовну художню школу відкриють у Києві

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, у столиці діятиме безкоштовна художня школа.

Організація, що здійснює освітні проекти у сфері візуального мистецтва, оголосила конкурс на навчання у Новій художній школі Liquid city. Всі заняття будуть безкоштовними. Щоб стати одним зі слухачів школи, необхідно зареєструватися на сайті Forms та пройти конкурсний відбір на сайті.

Студенти, серед яких може опинитися мешканець будь-якого регіону країни, дізнаються, як створювати аудіовізуальну цифрову інсталяцію; монтувати та організовувати художню виставку; писати кураторську концепцію; ефективно працювати у новій команді в стислі терміни.

“Культурний проект вже робив раніше повномасштабний курс для художників, які хочуть займатися саме новими медіа, адже академічна освіта не передбачає навчання практичних навичок у такому жанрі”, - розповіла Cultprostir куратор Liquid city Альона Ковальова. - “Тепер ми готуємо інтенсивний курс з удосконаленою концепцією викладання. Школа діятиме в трьох основних зрізах: техніка, ідея (влітку ми спробуємо дослідити місто з позиції художніх практик), мотивація (ми працюватимемо із професійним психологом, який дослідить межі здібностей і прагнень студентів, бажання вийти за межі)”.

Як говорять організатори закладу, це буде новий формат – трансформаційна школа, з результатами навчання, в якій можна буде познайомитися на художній виставці.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати