Змінимо разом
   столицю на краще!

10 столичних водойм заселять рибою

Четвер, 23 квітня 2015, 15:33
10 столичних водойм заселять рибою

За інформацієб ГО “Перспективи Києва”, у столиці хочуть заселити рибою десять міських водойм. Першим кроком стало зариблення озера Берізка в Гідропарку. В озеро в жевипустили близько 2,5 тонн риби.

Всього в 2015 році столична влада обіцяє проаналізувати і, по можливості, заселити рибою з десяток столичних водойм. А ще майже три сотні водних об’єктів Києва чекають інвентаризації та паспортизації, без проведення яких їм загрожує зникнення.

Дана програма передбачає проведення паспортизації водних об’єктів Києва та аналіз складу води в них за 22 біохімічними показниками.

По мірі проведення очисних заходів склад води будуть продовжувати контролювати, а в тих випадках, коли експерти визнають його задовільним, у водоймах займуться розведенням риби.

При цьому, у 2015 році на дослідження перших десяти водних об’єктів столиці Київрада виділила всього близько 3 млн. грн.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

27 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати